Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Visyal Protest in View of the Times - Alexandra Tsitsinta


2 σχόλια:

  1. Χμμμμ!!! Ολα αυτά τα BarCodes μου θυμίζουν ΚΑΓΚΕΛΑ... ΠΑΝΤΟΥ [όπως λέει κι ο Πανούσης]! Υπό αυτήν την άποψη που μου ήρθε στο Νου, το θέμα σου είναι όντως Επίκαιρο, γιατί με όσα μας κάνουν, είναι σα να μας κλείνουν πίσω από Κάγκελα... Οικονομικά & Κοινωνικά! ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΨΥΨΟΛΟΓΙΚΑ! Φτιάξε κι ένα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ θέμα, γεμάτο ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ κ ΘΑΡΡΟΣ!/ Το έπιασα το Υπονοούμενό σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπώς έτσι είναι. Στα Barcode που δημιουργώ κωδικοποιώ λέξεις και φράσεις αρκετά καυστικές και εύστοχες που αναφέρονται στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης αλλά και στον εγκλωβισμό και τον έλεγχο που πλέον διέπουν τον συγχρονο πολίτη.
      Η συγκεκριμένη έκθεση-δράση-διαμαρτηρία πάρουσιάστηκε σε κτήριο που εγκαταλήφθηκε απο την Τραπεζα της Ελλάδος ενώ ταυτόχρονα στους γύρω δρόμους γινόταν μια ανοιχτή 'εικαστική' διαμαρτηρία με έργα μου που κρεμόταν απο τα μπαλκόνια των πολιτών και χαρτία κατασχέσεων κολλήμενα στις τζαμαρίες των κλειστών μαγαζιών.
      Μια ανοιχτή διαμαρτηρια για την υφηστάμενη κατασταση που επικρατεί στην χώρα αλλά και ενάντια στην εξέχουσα θέση που κατέχουν οι τράπεζες τη δεδομένη στιγμή.

      Διαγραφή